Det er med stor glæde og stolthed at vi kan præsentere vine fra Tyskland i vort sortiment!

Valget faldt uden tøven på Weingut K. F. Groebe efter et besøg i marts, hvor vinen, familien, området slog benene væk under os.
Siden 1763 har vingården været Groebe-familiens eje og i dag er det Friedrich Groebe, 7. generation, der producerer de flotte vine.
Friedrich Groebe fokuserer på at producere Riesling med stor holdbarhed, men producerer også flotte vine af bl.a. Grauburgunder (Pinot Gris), Spätburgunder (Pinot Noir) og Gewürztraminer.
Derudover er vingården medlem af sammenslutningen af ​​tyske prädikatsweingüter (VDP).

Grundlaget for vinenes kvalitet bliver allerede lagt om vinteren med en konsistent og målrettet beskæring af vinstokke. Høsten udføres udelukkende i hånden og den efterfølgende gæring og udvikling af ​​vinene drives i overensstemmelse med traditionelle metoder i traditionelle egetræsfade.
Der produceres 3 kvalitetsgrader af vin – husets vin (“Gutswein”), kommune vin (“Ortswein”) og grand cru vine (“Grosse Lage”) – hvor de sidstnævnte grand cru vine – eller Grosses Gewächs – virkelig er af høj kvalitet. Desuden produceres naturligvis de søde gyldne dråber med de klassiske prædikater for vine med sen høst.

Se præsentationsvideo (på tysk) om Weingut K. F. Groebe: